top of page

A. Kwam om af te vallen

Voorheen was ik erg sceptisch over hypnose. Desalniettemin besloot ik het een kans te geven en ik ben achteraf heel blij dat ik dat gedaan heb!

Ik had last van overgewicht en de hypnosetherapie heeft mij geholpen gezonder te eten en meer te gaan sporten, waardoor ik in korte tijd heel wat kilo’s ben kwijtgeraakt.

 

K. Had angst om een vreemde taal te spreken.

Anke is een echte specialist in haar vakgebied. Ik kwam bij haar om mijn angst te overwinnen om het Nederlands te spreken.

Ik dacht dat ik de taal niet goed genoeg sprak en durfde niet te spreken in gezelschap.

In hypnose voelde ik me heel ontspannen en kalm. Nu praat ik gewoon zonder angst. Ik ben ontzettend blij dat ze mijn probleem heeft verholpen.

 

L. Problemen met doorslapen.

Voor mijn problemen met doorslapen heb ik een consult gehad bij Anke Nijssen. Het was een prettige ervaring en het hielp me zeker om langer en dieper te slapen. Aangezien ik na een jaar weer slaapproblemen krijg, ga ik weer hypnotherapie doen.

 

R. Slaapproblemen.

Na een uitgebreid intakegesprek waarin mijn slaapproblemen werden besproken, kreeg ik mede door de vriendelijke en persoonlijke benadering, meteen al het vertrouwen dat hypnose een goede oplossing zou kunnen zijn om van mijn slaapproblemen af te komen.

Tijdens de hypnose-sessie heb ik mij overgegeven aan de rustgevende atmosfeer, zodat de instructies die mij verteld werden mijn onderbewustzijn bereikten en hun werk deden.

Vanaf die tijd gaat het slapen stukken beter en word ik uitgerust wakker. Daardoor voel ik me veel fitter en kan ik me weer goed concentreren. Ook heb ik goede tips meegekregen.

Ik zou iedereen die slaapproblemen heeft, deze hypnosetherapie dan ook van harte aanbevelen.

Mij heeft het in ieder geval heel goed geholpen.

 

M. Piekeren.

De hypnose voelde als een soort zuivere ontspanning. Ik voelde me heel los en prettig.

Ik ga nu veel beter om met ongemakkelijke situaties en kijk anders, positiever tegen dingen aan.

De focus ligt nu veel meer op het verwachtte positieve resultaat.

 

G. Afvallen.

Om het voor mij gewenste resultaat te krijgen wat afvallen betreft heb ik 2 hypnosesessies nodig gehad. Na de eerste sessie werd mij duidelijk dat ik niet genoeg resultaat had omdat ik vooral at om me beter te voelen.

De 2de sessie hebben we aan mijn negatieve zelfbeeld gewerkt. Nu hoef ik geen moeite meer te doen om af te vallen. Het gaat eigenlijk vanzelf. Ik koop zelfs hele andere etenswaren.

Er is echt iets veranderd waardoor ik mezelf niet meer beschouw als iemand die al dik wordt van een koekje. Ik weet gewoon dat ik steeds slanker word en dat gebeurd nu dus ook.  

Hypnosetherapeut

Anke Nijssen

Achterzeedijk 73

2992 SB Barendrecht

info@hypnosepraktijkbarendrecht.nl

0629 345 357

Ervaringen met hypnose

Hypnosetherapie op maat

bottom of page